Evenementen fotograaf

Paul Barendregt is een vriendelijke, rustige en ervaren evenementen fotograaf. Hij werkt hard om het juiste plaatje te schieten. Hij heeft heel veel ervaring in het fotograferen van evenementen. Of het nu gaat om een congres, symposium, bedrijfsuitje, beurs of festival, u kunt voor alles bij mij terecht.

Niet alleen het podium maar ook de zaal

Uw evenement wordt vastgelegd in een prachtige (sfeer)reportage die een volledige en mooie herbeleving van uw evenement zal zijn. Ik let als evenementen fotograaf niet alleen op wat er op het podium gebeurt, maar ik houd ook de zaal in de gaten. Het is een uitdaging om de interactie van het hele evenement vast te leggen en niet slechts een paar verplichte plaatjes van de sprekers of performers. Van tevoren doe ik onderzoek naar de locatie, zodat ik foto’s uit alle hoeken kan maken. Waar zijn de trappen, kan ik achter het toneel komen?

Enorme ervaring in het fotograferen van artiesten

Door mijn enorme ervaring in het fotograferen van artiesten, ben ik gewend om in alle omstandigheden een mooie foto te maken, ongeacht het licht of de samenstelling. Door nabewerking optimaliseer ik de foto’s. Ik lever de foto’s binnen 2 dagen aan. Heeft u zelf ideeën? Alles is bespreekbaar en uiteraard kan ik u adviseren. Ik ben werkzaam in heel Nederland. Neem een kijkje op mijn website om een idee te krijgen van mijn werk als evenementen fotograaf. Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om een en ander te bespreken.

 

GA NAAR CONTACT PAGINA

LOWLANDS 2016