Fotograaf uit Den Haag/Delft

Paul Barendregt is een vriendelijke, rustige en ervaren fotograaf uit Den Haag/Delft die hard werkt om het mooiste plaatje te schieten. Een persoon bij wie u zich op uw gemak zult voelen, ook als u niet graag voor de camera staat. En dat ziet u terug op de foto’s.
Fotograferen van mensen
Ik ben een fotograaf die zich heeft gespecialiseerd in het fotograferen van mensen. Het mooiste van ieder mens op de foto naar voren te laten komen in een relaxte werkomgeving, dat is mijn doel. Kwalitatief hoogwaardige foto’s die spreken. Een kwalitatief goede foto ontstaat niet door één klik op de knop, maar door op de juiste manier te spelen met allerlei factoren, zoals belichting en perspectief.
Onder alle omstandigheden
Als fotograaf in Delft maak ik mooie en scherpe foto’s in alle omstandigheden. Door mijn enorme ervaring in het fotograferen van artiesten, ben ik gewend om in alle omstandigheden een mooie foto te maken, ongeacht het licht of de samenstelling. U kunt voor alle opdrachten bij mij terecht, voor zowel particuliere als zakelijke foto’s. Of het nu gaat om een bruiloft, congres, symposium, bedrijfsuitjes, beurzen of festivals. Van tevoren doe ik onderzoek naar de locatie, zodat ik foto’s uit alle hoeken kan maken.
Door heel Nederland
Hebt u zelf ideeën? Alles is bespreekbaar en uiteraard kan ik u adviseren. Ik ben fotograaf in Den Haag/Delft maar ben werkzaam in heel Nederland en daarbuiten. Met een mobiele studio kunt u overal gefotografeerd worden. Neem een kijkje op de website om een idee te krijgen van mijn werk. Neem gerust contact met me op om een afspraak te maken voor een vrijblijvende kennismaking.

GA NAAR CONTACT PAGINA