Huwelijksfotograaf

Uw bruiloft is een bijzondere dag en daarbij draait alles om u. Het is dan ook van groot belang dat uw huwelijksfotograaf dat begrijpt. Hij zal de gehele dag aanwezig zijn om voor u de belangrijkste momenten op zijn mooist vast te leggen. En daarbij is het belangrijk dat hij niet te aanwezig is. Na een paar uur bent u vergeten dat de fotograaf er nog is. Maar achteraf zult u versteld staan van de mooie momenten in uw fotoboek.
Bijdragen aan de liefdevolle sfeer

Als huwelijksfotograaf vind ik het heel belangrijk dat er een klik is. Ik wil dan ook altijd het bruidspaar van tevoren ontmoeten om zeker te stellen dat we elkaar begrijpen en aardig vinden. Op uw mooiste dag is het mijn taak om aan de liefdevolle sfeer bij te dragen en jullie te ontzorgen en tegelijkertijd jullie op je mooist te laten stralen.
Met een grote glimlach

Bruidsfotografie gaat over liefde, mijn liefde voor het vak, de liefde voor het huwelijk en de liefde tussen het bruidspaar. Dit is wat mij als huwelijksfotograaf motiveert om elke keer weer met een grote glimlach op mijn gezicht de hele dag alert te zijn. Alles kan en niets moet, het is en blijft jullie dag. Ik ben er om het nog mooier te maken en dat ook vast te leggen voor later. Ik regisseer jullie dag niet, ik leg hem vast en geniet met jullie mee. Vooral bij het afleveren van de foto’s binnen 2 weken na de mooie dag.

Heldere, eerlijke, sprankelende foto’s; dat is hoe ik mijn stijl het liefst omschrijf.

GA NAAR CONTACT PAGINA