Professionele fotograaf

Paul Barendregt is een professionele fotograaf in Den Haag/Delft. Gespecialiseerd in het fotograferen van mensen. Het is mijn doel om het mooiste van ieder mens naar voren te halen en te fotograferen. Sprekende foto’s van hoge kwaliteit.

Een goede foto is meer dan een klik op de knop

Een professionele fotograaf heeft de gave om iedereen mooi op de foto te zetten. Ook wanneer je onzeker bent of vindt dat je niet goed op foto’s staat zal het resultaat je verrassen. Een goede foto is meer dan alleen een klik op de knop. Het is een samensmelting van allerlei factoren zoals belichting, perspectief en een ontspannen sfeer. Ik vind het dan ook belangrijk dat er een klik is. Daarom maak ik altijd eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Ook voor jou moet het een leuke ervaring zijn en het is daarom belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Als jij je comfortabel voelt, dan straal je dat ook uit.

Naar een hoger niveau

Door kennis, veel ervaring en professionele – up to date – apparatuur til ik het onderwerp van mijn foto naar een hoger niveau. Door nabewerking optimaliseer ik de foto’s. Ik lever de foto’s binnen 2 dagen aan. Je kunt voor alle opdrachten bij mij terecht, voor zowel particuliere als zakelijke foto’s. Of het nu gaat om een bruiloft, congres, symposium, bedrijfsuitjes, beurzen of festivals. Op de website vind je mijn portfolio.
Wil jij je laten fotograferen door een professionele fotograaf? Neem dan contact met me op om een afspraak te maken.

GA NAAR CONTACT PAGINA