Zakelijke fotografie

Uw werknemers zijn het gezicht van uw bedrijf. Uitstraling is tegenwoordig minstens zo belangrijk als andere zaken in uw bedrijf. De uitstraling van uw bedrijf en medewerkers vereist een liefdevolle aanpak van een professionele fotograaf. Ik ben gespecialiseerd in zakelijke fotografie en denk graag met u mee over concepten en uitvoeringen hoe we uw bedrijf krachtig, vriendelijk en vooral geloofwaardig kunnen vangen in beeldmateriaal.
Oprechte fotografie
Het gaat niet om een trucje, maar om oprechte zakelijke fotografie waar de passie voor uw bedrijf en medewerkers vanaf spat. Kijk om u heen en zie hoe weinig hier nog gebruik van gemaakt wordt. Dit is uw kans om een sterk merk te bouwen. Uw (nieuwe) klanten zullen u herkennen en erkennen.
Partner van uw onderneming

Als fotograaf ben ik een partner van uw onderneming. Samen bepalen we hoe we uw merk sterker, helderder en sprankelender maken. Hiervoor kunnen we een contract afsluiten waarbij u mij flexibel kunt inzetten voor diverse beeldvormingen binnen de zakelijke fotografie. Denk daarbij aan mooie krachtige portretten van uw medewerkers welke een eenduidige uitstraling op alle diverse sociale media geven. Een herkenbaarheid die past bij de identiteit van uw bedrijf. Of het nu gaat om uw interne of externe communicatie. Zolang u duidelijk herkenbaar bent, draagt beeld bij aan het vertrouwen van uw klant in u.

Mijn werkwijze is ongedwongen, helder, verfrissend met oog voor detail en uw doelgroep. Kwaliteit is vanzelfsprekend. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met mij op. Ik maak graag een afspraak met u voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

GA NAAR CONTACT PAGINA